Pruiken en haarwerken in de regio Hoogeveen

We zijn niet allemaal gezegend met een dikke bos gezond haar. Soms kan uw haargroei wel wat ondersteuning of camouflage gebruiken. Bij Jonkers Haarmode zijn we gespecialiseerd in hoofdhuidbehandelingen en op maat gemaakte pruiken en haarwerk. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel dus heeft u een speciale wens met betrekking tot een afspraak, dan is dit altijd bespreekbaar en desnoods komen we langs op locatie. Meer weten? Maak direct een afspraak of kom bij ons langs in Hoogeveen.

Maak een afspraak met de haarwerkspecialist

Waarom heb ik haaruitval?

Haaruitval kan veel oorzaken hebben. Elke haarwortel is verbonden met een bloedvaatje dat ervoor zorgt dat het haar gevoed wordt. Alle stoffen die in ons bloed circuleren komen dus ook bij de haarwortel terecht. Haarverlies kan optreden door het gebruik van bepaalde medicatie, ontregeling van de schildklier, hormonale veranderingen, stress, erfelijke oorzaken, (haar)ziektes en als bijwerking van chemotherapie. Ook kan een crashdieet of narcose (tijdelijk) haaruitval veroorzaken.


Specifieke hoofdhuidbehandelingen
Een gezonde hoofdhuid is de basis voor mooi, gezond en glanzend haar. Wij hebben alle producten in huis om uw hoofdhuid en haar in topconditie te krijgen en te houden. Ook zijn wij goed op het gebied van het behandelen van hoofdhuidproblemen. We geven daarvoor zogenaamde 'medicated treatments'; speciale salonbehandelingen voor een ernstige vorm van roos, eczeem en psoriasis. 


Meer weten of gelijk een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Haarwerk met een natuurlijke look

Jonkers Haarmode is specialist op het gebied van haarwerken. Heeft u last van haarverlies? Dan adviseren we u op een betrokken, persoonlijke en deskundige manier. Wij hebben zo'n 25+ jaar ervaring in het aanmeten en modelleren van haarwerken. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en nemen alle tijd voor u bij de voorbereidingen en bij het kiezen en aanmeten van een haaraanvulling of een pruik. Een adviesgesprek is altijd gratis.

Privacy bij Jonkers Haarmode

Om uw privacy te kunnen waarborgen hebben wij een afgesloten haarwerkstudio met eigen ingang in onze salon. Achter onze zaak hebben wij drie eigen parkeerplaatsen. Indien deze vrij zijn, kunt u daar tijdens uw bezoek gratis parkeren. Komt u liever niet alleen? Dan kunt u gerust iemand meenemen. Wanneer u niet in staat bent om naar onze salon te komen, kunnen wij u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Chemotherapie en haarwerken

Als u weet dat u binnenkort chemotherapie ondergaat en graag een pruik zou willen laten maken, is het belangrijk om zo spoedig mogelijk met ons in gesprek te gaan over haarwerk. Hoe eerder wij uw eigen haar kunnen beoordelen, hoe beter wij uw haarwerk kunnen vormgeven en modelleren zodat het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. 


In onze haarwerkstudio hebben we maar één doel: er voor zorgen dat u zich met uw haarwerk zelfverzekerd en op uw gemak voelt.

Ik wil een afspraak maken

Wordt haarwerk vergoed?

Haaraanvullingen, zoals een pruik of haarstuk, worden uit de basisverzekering gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering wordt soms nog een extra deel vergoed. Dit is afhankelijk van de extra dekking die uw aanvullende verzekering biedt. Wij zoeken graag voor u uit op welke vergoeding u recht heeft. Wel hebben we dan een verwijzing nodig, die u van de huisarts of via de specialist kunt krijgen. Wanneer u deze meeneemt, zorgen wij voor de afwikkeling van de kosten.

ANKO Haarwerkspecialist

Jonkers Haarmode is in het bezit van het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Dit keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Haarwerkspecialisten dienen zich aan eisen, regels en procedures te houden om recht te hebben op het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Daarom worden de haarwerkspecialisten van Jonkers Haarmode hier jaarlijks op getoetst volgens het toetsingsprotocol. Daarmee zijn we ook aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken in Den Haag. (SGC).

Meer over ANKO

Levertijd haarwerken en advies

Confectiehaarwerk kan eventueel uit voorraad of binnen 2 werkdagen geleverd worden. De levertijd van persoonlijk, op maat gemaakt haarwerk is maximaal 12 weken.


Wilt u een advies gesprek?

Een adviesgesprek in onze haarwerkstudio is altijd gratis. Wel is het raadzaam vooraf even telefonisch een afspraak te maken. We plannen dan zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een adviesgesprek met u in. U kunt onze haarwerkspecialisten bereiken op 0528 - 26 24 81.