Prinsessen feest in Hoogeveen

Is jouw prinses een echte glamourista? Dan verdient ze niks minder dan een echte prinsessenverjaardag! We nodigen de jarige job, samen met haar vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk kinderfeest bij Jonkers Haarmode. Lees snel verder en ontdek wat je dochter allemaal gaat beleven tijdens een meidenfeest vol glitter en glamour. 

(Natuurlijk ook voor jongens die van glitter houden!)

Secret Salon Down Under

In ons pand aan de Raadhuisstraat 19 zit een complete tweede kapsalon verstopt. Daar kan de gehele feestclub heerlijk zichzelf zijn zonder dat iemand er last van heeft.

Knipfeest

Fotolijstjes versieren

Na het uitpakken van alle cadeautjes krijgen ook de gasten van de jarige een verrassing: alle kinderen krijgen een fotolijstje cadeau! Met kleurtjes en glitters maken de meisjes er helemaal hun eigen creatie van.

Make-up kinderfeest
Fotolijstje kinderfeest

Een échte prinsessen make-over

Waren we niet bij de kapper? Juist! Tijd om je dochter en haar vriendinnen een echte make-over te geven. De meisjes zien eruit als ware fotomodellen als we hun haar en make-up hebben gedaan. In de tussentijd kunnen de kinderen zelf ook hun kapperstalent ontdekken. Daarvoor zijn de oefenpoppen, waarop de meisjes helemaal zelf een kapsel kunnen creëren.

Opmaken kinderfeest

Een blijvend aandenken

Iedereen ziet er prachtig uit met die nieuwe kapsels en die chique make-up. Daar móet een foto van gemaakt worden met de feestprinses als stralend middelpunt natuurlijk. De foto wordt ter plekke voor iedereen afgedrukt, zodat de kinderen de groepsfoto meteen in hun eigen fotolijstje kunnen stoppen.

De kinderfeestjes zijn voor partijtjes voor minimaal 6 tot maximaal 8 kinderen. Toch wat minder of meer vriendinnetjes uitnodigen? Neem dan even contact op, dan kijken we of we een uitzondering kunnen maken.

Ja, ik wil een kinderfeestje boeken

Arrangement 1

Dit arrangement bestaat uit: fotolijstje versieren, haar doen, make-up en foto maken.


Duur: Circa 2 uur, kosten € 15,- p.p.

Arrangement 2

Dit arrangement bestaat uit: fotolijstje versieren, haar doen, make-up en foto maken. Inclusief een portie patat met kroket of frikandel.


Duur: Circa 2,5 uur, kosten €18,00 p.p.

Vestiging Hoogeveen

  Jonkers Haarmode
Raadhuisstraat 19 
7901 BK  Hoogeveen

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 08:00 - 16:00

Zondag Gesloten

Contact

Hoogeveen:   0528 - 26 24 81

  jonkershaarmode@gmail.com


KvK nr: 04012322

Privacyverklaring

Nieuwe look? Kom langs bij Jonkers Haarmode. De haarspecialisten in Hoogeveen!