De special skills van ons kappersteam

Bij Jonkers Haarmode komt je kapsel niets te kort.

Jonkers Haarmode: waar zijn we extra goed in?

Bij elke kapper kun je terecht voor het knippen van je haar. Maar waarvoor moet je nou echt naar Jonkers Haarmode? Voor de gezellige sfeer, voor de lekkere koffie, voor de persoonlijke aandacht? Ja, dat allemaal ook natuurlijk. Maar zeker ook voor onze specialisaties.

Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Watergolven en modelföhnen

Je gaat naar een feestje en je wilt natuurlijk niet dat je mooie, nieuwe coupe gedurende de avond helemaal inzakt. Laat je haar in model föhnen of watergolven, dan weet je zeker dat je kapsel tot de volgende wasbeurt stevig in model blijft.

Ja, dat wil ik wel
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Invlechten of opsteken

Ga je naar een feestje? Ben je te gast bij een sjiek gala? Misschien ga je wel trouwen! Voor een extra bijzondere gelegenheid laat je je haar stylen door de kappers van Jonkers Haarmode. 

Ik wil mijn haar laten invlechten of opsteken
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Curlsysknippen

Heb je weleens van “curlsys” knippen gehoord? “Curlsys” is een speciale kniptechniek waarmee de natuurlijke valling of krul wordt ondersteund en verstevigd. Op deze manier geknipt, zal het haar makkelijker en beter krullen terwijl het lichter aanvoelt en minder pluizig is.

Ja, dat klinkt als iets voor mij
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen  kun je bij de kappers van Jonkers Haarmode ook laten verven. Wimpers en wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor de uitdrukking in je gezicht. En als ze geverfd zijn hoef je ze ’s ochtends niet bij te tekenen. Lekker makkelijk toch?

Ik wil mijn wimpers en wenkbrauwen laten verven

Laat je haar kleuren

Bij Jonkers Haarmode gebruiken we de mildste haarkleuringen, om je haar glanzend en gezond te houden. Advies over een haarkleur die mooi bij je past? Met de kleurtest van K-way laten we je in een paar minuten zien welk kleurtype je bent.

Ik wil mijn haar laten kleuren
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Permanenten en volumebehandelingen

Heb je stijl haar en heb je altijd gedroomd van die mooie bos met krullen? Dan ga je voor een haarvriendelijke permanent. Zijn krullen je net een brug te ver, maar kan je haar wel wat extra volume gebruiken? Dan is een speciale volumebehandeling geknipt voor jou. Ook na het wassen blijft je nieuwe kapsel prima in model.

Maak een afspraak
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Wenkbrauwen epileren

Wist je dat je wenkbrauwen een grote invloed hebben op je uitstraling? Mooi geëpileerde wenkbrauwen zorgen voor een open, heldere blik. Als je zelf niet zoveel ervaring hebt met het epileren van wenkbrauwen, kan dat een lastig klusje zijn. Durf je het niet aan? Laat je wenkbrauwen epileren door de kappers van Jonkers Haarmode. Voor een natuurlijk resultaat en een frisse oogopslag. We geven je graag een paar tips, zodat je het, als je dat wilt, voortaan zelf kunt doen.

Ik wil mijn wenkbrauwen laten epileren
Jonkers Haarmode; kapper Hoogeveen;

Make-up

Feestje? Ga voor een complete make-over naar Jonkers Haarmode. We wassen, knippen en stylen je haar. Als kers op de taart verzorgen we je make-up. Let maar op: je wordt met je frisse, knappe verschijning de spil van het feest.

Ja, ik wil er op mijn mooist uitzien

Hoofdhuidanalyse

Heb je last van haaruitval, jeuk, schilfering of irritaties? Jonkers Haarmode is gespecialiseerd op het gebied van hoofdhuidproblemen. Met de dermascoop maken we een hoofdhuidanalyse. Aansluitend geven we je een praktisch advies over hoe je je haar en hoofdhuid weer gezond kunt krijgen.

Ik wil een hoofdhuidanalyse