Voor discrete ondersteuning bij haaruitval

Haaruitval kan veel oorzaken hebben. Bijna altijd komt het van binnenuit. Elke haarwortel is verbonden met een bloedvaatje dat ervoor zorgt dat het haar gevoed wordt. Alle stoffen die in ons bloed circuleren komen dus ook bij de haarwortel terecht. Haarverlies kan optreden door het gebruik van bepaalde medicatie, ontregeling van de schildklier, hormonale veranderingen, stress, erfelijke oorzaken, (haar)ziektes en als bijwerking van chemotherapie. Ook kan bijvoorbeeld een crashdieet of narcose (tijdelijk) haaruitval veroorzaken.

De hoofdhuidbehandelingen van Jonkers Haarmode

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor mooi, gezond en glanzend haar. Wij hebben alle producten in huis om uw hoofdhuid en haar in topconditie te krijgen en te houden. Ook zijn wij heel goed thuis op het gebied van het behandelen van hoofdhuidproblemen. We geven daarvoor zogenaamde 'medicated treatments'. Dit zijn speciale salonbehandelingen voor ernstige roos, eczeem en psoriasis.

Een natuurlijke look: Jonkers Haarwerkspecialisten

Jonkers Haarmode is specialist op het gebied van haarwerken. Heeft u last van haarverlies? Dan adviseren we u op een betrokken, persoonlijke en deskundige manier. Wij hebben zo'n 20 jaar ervaring in het aanmeten en modelleren van haarwerken. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en nemen alle tijd voor u bij de voorbereidingen en bij het kiezen en aanmeten van een haaraanvulling of een pruik. Een adviesgesprek is altijd gratis.

Privacy bij Jonkers

Om uw privacy te kunnen waarborgen, hebben wij een aparte haarwerkstudio in onze salon. Komt u liever niet alleen? Neem gerust iemand mee. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om in onze haarwerkstudio te komen, dan komen we u ook graag thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Chemotherapie en haarwerken

Wanneer u chemotherapie krijgt, is het belangrijk dat u in een vroeg stadium met ons in gesprek gaat, zodat wij uw haarwerk zo natuurlijk mogelijk en in overeenstemming met uw eigen haar kunnen vormgeven en modelleren. Het is niet altijd zeker of u haarverlies zult krijgen als gevolg van chemotherapie. In dat geval kunt u een haarwerk reserveren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In onze haarwerkstudio hebben we maar één doel: ervoor zorgen dat u zich met uw haarwerk zelfverzekerd en op uw gemak voelt.

Parkeren

Achter onze zaak zijn 3 eigen parkeerplaatsen, indien vrij kun je daar tijdens je bezoek gratis parkeren.

Wordt haarwerk vergoed?

Haaraanvullingen, zoals een pruik of haarstuk, worden uit de basisverzekering gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering komt soms nog een extra vergoeding. Dit is afhankelijk van de extra dekking die uw aanvullende verzekering biedt. Wij zoeken graag voor u uit op welke vergoeding u recht heeft. Wel hebben we dan een verwijzing nodig, die u van de huisarts of via de specialist kunt krijgen. Wanneer u deze meeneemt, zorgen wij voor de afwikkeling van de kosten.

kapper Zuidwolde; kapper Hoogeveen

ANKO Haarwerkspecialist

Jonkers Haarmode is in het bezit van het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Dit keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Haarwerkspecialisten dienen zich aan eisen, regels en procedures te houden om recht te hebben op het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Daarom worden de haarwerkspecialisten van Jonkers Haarmode hier jaarlijks op getoetst volgens het toetsingsprotocol. Daarmee zijn we ook aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken te Den Haag. (SGC).

Meer over ANKO

kapper Zuidwolde; kapper Hoogeveen

ANKO Haarwerkspecialist

Jonkers Haarmode is in het bezit van het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Dit keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Haarwerkspecialisten dienen zich aan eisen, regels en procedures te houden om recht te hebben op het keurmerk ANKO Haarwerkspecialist. Daarom worden de haarwerkspecialisten van Jonkers Haarmode hier jaarlijks op getoetst volgens het toetsingsprotocol. Tevens zijn ze daarmee aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken.

Meer over ANKO

Gratis adviesgesprek

Een adviesgesprek in onze haarwerkstudio is altijd gratis. Wel is het raadzaam vooraf even een afspraak maken. Liefst telefonisch. We plannen dan zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen een adviesgesprek in.

De levertijden

Confectiehaarwerk kan eventueel uit voorraad of binnen 2 werkdagen geleverd worden. Wanneer het om persoonlijk maat-haarwerk gaat, dan is de levertijd maximaal 12 weken