menu menu menu menu menu menu 

De haarwerkspecialist in Hoogeveen / Zuidwolde

Haaruitval kan veel oorzaken hebben. Bijna altijd komt het van binnenuit. Aan elke haarwortel zit een bloedvaatje dat ervoor zorgt dat het haar gevoed wordt. Dus alle stoffen die in ons bloed circuleren komen ook bij de haarwortel terecht. Haarverlies kan optreden door het gebruik van bepaalde medicatie, ontregeling van de schildklier, hormonale veranderingen, stress, erfelijke oorzaken, (haar)ziektes en als bijwerking van chemotherapie. Ook kan bijvoorbeeld een crashdieet of narcose (tijdelijk) haaruitval veroorzaken.

haarwerkspecialist

Een gezonde hoofdhuid zien we als basis voor mooi, gezond en glanzend haar. Wij bieden alle producten om uw hoofdhuid en haar in topconditie te krijgen en te houden. Ook zijn wij heel goed thuis op het gebied van het reduceren/oplossen van hoofdhuidproblemen. We geven daarvoor zogenaamde 'medicated treatments'. Dit zijn speciale salonbehandelingen voor ernstige roos, eczeem en psoriasis.

Jonkers Haarmode is specialist op het gebied van haarwerken. Wij adviseren iedereen die haarverlies ondervindt op een betrokken, persoonlijke en deskundige manier. Met zo'n 20 jaar ervaring met het aanmeten en modelleren van haarwerken, zijn wij specialist op dit vakgebied.

Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en nemen alle tijd voor u bij de voorbereidingen en bij het kiezen en aanmeten van een haaraanvulling of een pruik. Een adviesgesprek is altijd gratis, dus wanneer u wilt weten welke oplossing voor u tot de mogelijkheden behoort, schroom dan niet en maak een afspraak. In het belang van uw privacy, hebben wij een aparte ruimte in onze salon, waar we u ongestoord kunnen adviseren en werken aan het door u gewenste resultaat. Een resultaat ook waarmee we een natuurlijke 'look' evenaren.


Neem gerust iemand mee bij wie u zich op uw gemak voelt. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om in onze haarwerkstudio te komen, dan is het mogelijk dat wij u thuis of in ziekenhuis bezoeken. Wanneer u chemotherapie krijgt, dan is het belangrijk dat u tijdig met ons in gesprek gaat, zodat wij uw haarwerk zo natuurlijk mogelijk en in overeenstemming met uw eigen haar kunnen vormgeven en modelleren.
  Als het niet zeker is of u haarverlies zult krijgen als gevolg van chemotherapie dan kunt u een haarwerk reserveren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In onze haarwerkstudio hebben we maar een doel; u moet zich met uw haarwerk zeker en op uw gemak voelen. Wanneer u een afspraak heeft in onze haarwerkstudio, dan kunt u uw auto gratis parkeren op ons privéterrein aan de achterzijde van ons pand (via het Bilderdijkplein).


Vergoedingen. Haaraanvullingen, zoals een pruik of haarstukje, worden uit de basisverzekering gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering komt soms nog een extra vergoeding. Dit is afhankelijk van de extra dekking die uw aanvullende verzekering biedt. Wij zoeken graag voor u uit wat de hoogte is van de vergoeding die u kunt krijgen. U heeft wel een machtiging nodig, die u van de huisarts of via de specialist of afdelingsverpleegkundige kunt krijgen. Wanneer u de machtiging meeneemt, dan zorgen wij voor de afwikkeling van de kosten.Erkend ANKO haarwerkspecialist
Jonkers Haarmode is erkend ANKO haarwerk-specialist. Dit betekent dat ons bedrijf jaarlijks getoetst wordt conform de inrichtings- en opleidingseisen van de erkenningsregeling ANKO haarwerkspecialist.  Daarmee zijn we ook aangesloten bij de Stichting Geschillen-commissies voor Consumentenzaken te Den Haag (SGC), waarmee we ons conformeren aan de gedragscode die hiermee is verbonden. Heeft u een klacht waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij deze Stichting terecht. De gedragscode is te downloaden op de website van ANKO.
 


Adviesgesprek en Levertijden

Wanneer u wilt weten welke oplossing voor u tot de mogelijkheden behoort, schroom dan niet en maak een afspraak. Een adviesgesprek is altijd gratis en mogelijk binnen 5 werkdagen. Confectiehaarwerk kan eventueel uit voorraad of binnen 2 werkdagen geleverd worden. Wanneer het om persoonlijk haarmaatwerk gaat, dan kan dat worden geleverd binnen 12 weken.Kwaliteit, professionaliteit en integriteit staan bij de leden van de Sectie hoog in het vaandel. De beste manier om dit goed uit te voeren is het duidelijk opstellen van eisen, regels en procedures. Voor het verkrijgen en het behouden van het keurmerk ANKO haarwerkspecialist. De leden van de sectie worden jaarlijks getoetst conform het Toetsingsprotocol of zij voldoen aan de kwaliteits-, inrichtings- en opleidingseisen van de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist.